nu är det dags igen, nu samlas vi på fälten...

eller, inte riktigt. men låten kom upp i huvudet. "there are scouts, scouts and rovers everywhere". ja, sickena minnen!

på måndag börjar jag skolan i tibro igen. på ett vis är sommaren slut. eller, sommarlovet är slut. men augusti är ju kvar, så man kan ju hoppas på lite fina dagar och kvällar att ha det gott på. skolan känns konstigt avlägsen, men det blir nog bra när jag är där igen.


dags igen kanske?

det blir inte mycke dator såhär vid denna tiden på året. däremot blir det mycke trevliga människor, en hel del sol och bad och regn naturligtvis.

jag och herbert hade ett par underbara dagar i strömstad, i lillstugan på tomten vid sven och kerstins stuga. solen sken,
vi sov länge, myste, åkte båt och badade, promenerade och cyklade till eurocash. det var norrmän så långt ögat kunde se. på sydkoster hade vi väldigt lite kändis-spotting när vi såg petter på flakmoppe. en sväng till halden och fästningen på fredriksten. en stund av rädsla när morfar ramlade i vattnet. och sommar sommar sommar när den är som bäst!

värt att nämna är "köpcentret" i svinesund. oh my god säger jag bara. skabbigare ställe får man verkligen leta efter!
inte en enda affär man kände igen, de flesta sålde mest vapen och tobak och sexleksaker... och så dessa marknadskläder! burr, jag mådde illa av hela stället!

snart ska jag och friida gå ut en sväng, ser mörkt ut, så det blir nog en blöt tur!

RSS 2.0