light the fire!

eller, som min klasskompis valborg berättade, att hennes man klippte ut överskriften ur tidningen: "det bästa på valborg är brasan!". haha!

jag har träffat en trevlig pojk. det känns fint, jag gillar att vara med honom. hihi. neat!
eftersom jag är lite inne på dansband just nu, så...:

"Du ger mig bra vibrationer
Varje gång du tar min hand i din
Och varje gång du ler
Så får jag bra vibrationer
Som kan leda till nåt mycket mer
Och jag tror kärleken är på väg 
Med stora steg

Vi möttes bara härom dan
Men jag har blivit van
Att ha dig i min närhet
Fast du är mera än en vän
Är det för tidigt än
Att kalla det för kärlek
Och vi har mycket kvar
Vi har bara börjat nu
Men i natt vet jag att det är du


Som ger mig bra vibrationer
Varje gång du tar min hand i din
Och varje gång du ler
Så får jag bra vibrationer
Som kan leda till nåt mycket mer
Och jag tror kärleken är på väg
Med stora steg


Att det kan bli problem har jag fått lära mig
Om man är snabb att säga 'ja'
Men det är faktiskt ganska svårt att säga 'nej'
När det är dig jag vill ha..."


fantastiskt passande text faktiskt! hejja kicki!

nu ska jag duscha och sen sticka ner till parken och lyssna på de fantastiskt fina vårsångerna, och ett säkert genomtänkt och fint vårtal! vädret är el fantastico, så det blir nog bra!


then you take the love you made, and stick it into someone else´s heart...

nu var det längesen jag skrev igen!

jag är på hembygden. solen lyser! åh, så skönt!

och kanske har jag fått sånt där pirr i magen. sånt där. ja. du vet... ingen vet vart det ska sluta.
åka tillbaka till tibro känns iaf mer än okej.

gaah. nä, nu för det räcka. nu är det klurigt. borde kanske krypa tillbaka i min emotionella celibat-hydda igen.
där är det tryggt och säkert.




would you feel anything at all?

idag var himlen grå ända fram till eftermiddagen, då solen trängde sig fram. och jag vaknade. har nån sjukt seg period. ont i huvudet, orkar inte göra nåt vettigt. direkt när skolan slutar blir jag pigg. jag blev genomlycklig i hela kroppen när jag kom nära mitt hem, och såg det jättestora gul-röd-randiga cirkustältet med fyra svenska flaggor på toppen torna upp sig! åh, så fint! och så passande som rekvisita i mitt liv just nu läsandes om anki i mossvikenfruar. åh. man kanske skulle rymma med en cirkus iaf! jag kunde säkert få vara bajs-skyfflare eller biljettrivare eller rysk hårig dam ridande på gris. det vore nåt det.

jag och annika promenerade, och jo mathias, jag blev lite mer tibrofrälst. vi gick en vacker promenadväg och genom en park med fejkad damm och solen sken och vi såg en ekorre som gnagde på en glasspinne. här vill jag inte bo i hela mittt liv.

det var tydligen en varg i hembygderna i helgen, nån som såg en?

för övrigt blir jag ledsen i mitt hjärta och till och med lite arg (jag blir sällan arg)  när jag läser om den 15-åriga tjej som tog sitt liv för att hon inte vågade vittna i rättegången mot sin förövare. och så lägger de ner hela åtalet! grr!

och, du kanske minns att jag låste in mina nycklar i tvättstugan en gång för ett tag sen.
det kalaset gick på 1150 kronor.
oj så skoj! nu har jag provat det, behöver inte göra det igen.

nu ska jag lägga mej och läsa. och hoppas på en pigg dag imorron.



grå dag

men nu såg jag just en solstrimma genom fönstret. kanske den kommer fram och piggar upp mej idag med!
det kunde just behövas, är seg som en sill idag.

det var fint att komma tillbaka till lilla lyan igår. det kändes bra. mitt lilla hem. har börjat läsa om fantastiska emma hambergs böcker, började med mossvikenfruar-chansen igår. fick slita mej ifrån den så jag skulle somna nångång.
längtar hem till fortsättningen idag!

så blir det en sväng på candela med annika tror jag.det ska nog bli en okej dag detta med! 

tack för en trevlig påsk, alla som gjorde sitt till! och ni (du) andra kan bara tänka på vad ni missade i mitt angenäma sällskap. jag förstår mej inte på dej. inte för att jag tror du bryr dej.

  

en himmelsk drog

ibland önskar jag bara rent allmänt innerligt att jag var beroende av nåt som fick mej att flyga, drömma, glömma och bli snygg. typ. men jag är ju emot sånt.

när jag ändå är så djup kan jag nämna att jag har nått nåt stadium av vårkänslo-klimax. hoppas jag iaf. för det vore jobbigt om det blev ännu värre. det hela handlar i vilket fall om att jag blir kär i allt och alla. i stora drag. med ganska många undantag. men ändå. jag kastar långa blickar efter både den ena och den andra. och jag blir ganska avundsjuk på alla runtomkring som har nåt på g. ja, det var det. jag säger som thåström. eller så säger jag, jag hoppas det blir min tur att ha tur snart.

alles gut, påsk snart slut. imorron, kalas. åka till tibban. jag nästan, nästan längtar. jag ska försöka ta med min dammsugare på tåget och bussen. om jag orkar.

nattinatti boys and girrls.



happy ister

helgen rullar på, idag är det självaste påskaftonen. solen skiner och vädret är alldeles fantastiskt!
det ligger som en dimma i mitt huvud, trots ganska stillsamma aktiviteter igårkväll och hyfsat tidigt i säng. tror min kropp filar på en liten förkylning. det återstår att se!

idag ska jag baka en paj. wey!

hoppas kvällen blir trevlig!

glad påsk till alla!


zip, zip, zap- BOoOIiNG!

ny dag, nytt hopp, ny glädje

å hej. idag ska jag till kss och blodgivningscentralen. då får vi se om det är nåt att ha, blodet mitt. känner mej lite ensam idag. måste skaffa lite vänner här i tibro... nu ska jag iaf ta mitt pack och knalla till skolan. så får jag träffa mina trevliga klasskompisar!

orbit

ungefär jättelängesen jag skrev nu. har inte blivit av, har startat ett par gånger men inte slutfört.

förra helgen var jag i oslo, det var en riktigt härlig helg! så roligt att träffa elin igen! väl tillbaka i skövde, mör efter sex timmar i buss, såg jag ingen mindre än tony irving i cafét på tågstationen! ganska fräckt, jag vet.

oj, så längesen det känns! veckan rullade sedan på, i skolan var det röj i varenda vrå inför invigningen som gick av stapeln på torsdagen. på tisdagen var jag med kerstin och anita på biltur till hornborgasjön där vi såg så många som 18500 tranor! eller, vi såg nog inte alla, men de var där iaf. de var häftigt! eller, mest som en grå massa egentligen.

invigningen av hantverkscetrum i folkuniversitetets regi som ju var i torsdags var trevlig. det var lite tal och sånt, de klippte bandet och sen var det en kille som spelade lite på xylofon(?), sen var det mat! mingelmat, det vill säga mat som är totalt omöjlig att äta ståendes och samtidigt hållandes en tallrik och ett glas. dessutom förväntas man mingla samtidigt, och där nånstans går den definitiva gränsen för vad som är möjligt för en person som mej. jag tog med mitt käk ut och satt i solen och hade det gott! sen var det lite mer musik och lite rundvandring och så. tyvärr vandrade gästerna runt alltför lite, om man ser det i perspektiv till hur mycke vi hade sopat och dammat och fixat överallt. menmen.

i fredags kom mikael hit! han stannade hela helgen och vi hade det hur gött som helst! i lördags var dessutom väldigt vackert väder, så vi gick ut och vandrade på några för mej nya gator här i tibro. vi fikade våffla på syster yster och hann dessutom med lite smaskig chokladglass på en av bänkarna på gaveln av mitt hus. i kvällningen spelade vi kort och såg på walk hard, som visade sig vara något av en parodi på walk the line. en liten nattlig promenad blev det med, då vi fann ett otroligt skojigt nöje på lekplatsen! söndagen var en riktig söndag, med småmulet väder och  en förmiddag i sängen. dagen fortsatte i samma anda och vid halv åtta knallade vi ner till busstationen och mikael började sin färd hem! som sagt, en riktigt go helg!

idag har det vart måndag i träverkstan för tredje och sista gången för denna omgången. jag har dock alternerat lite och vart en del inne vid min bänk i tapetseringen, då mitt kundjobb tydligen ska vara klart imorron! får se hur det går.
inne i träis har jag inhalerat diverse lim, i sprutboxen. men nu är det nog slutlackat för ett tag, både barnfotöljen och pallen är klara där. båda två betsade jag med rött... jag är väldigt röd av mej just nu! använder det så mycke som möjligt i alla sammanhang! undrar om det är några undertryckta känslor? eller så är det ett men från min barndom, som jag berättade om för min klasskompis marita. jag hade faktiskt både rött är bäst och niklas röda dag i min bokhylla då.

efter skolan var jag på tibrobyggens kontor och skrev på kontrakt, så nu är det jag som står för den här lägenheten.
inget mer c/o här inte! känns farligt vuxligt.

nu är nästa skoj på torsdag, då far jag hem till bygden i flere dar! på torsdag är det konsert med miss li på trädgårn.
sen hoppas jag att det bara fortsätter lika bra!

mina tankar går ofta till markus som har det riktigt jobbigt just nu. önskar att det fanns nåt jag kunde göra!
men, det är väl sånt livet är. förbannat jäkligt ibland, rent ut sagt..


se där mathias. nu har jag gjort ifrån mej iaf!

puss å klem





RSS 2.0