helgen knackar på vår dörr

annika for upp till åmål igår. så konstigt att inte ha henne här nu till frukost! inte för att vi brukar vara så värst sociala vid den här tiden. inte alls faktiskt. har för det mesta inte sagt ett ord till varann förän vi går ut till cyklarna. men det är skönt. igår  var jag och herbert och hälsade på hans far. hann med att gå och heja på hans mormor med i samma veva.
verkar som jag har hälsat på större delen av släkten nu!

skönt med fredag. kort dag i skolan.

ojoj, nu håller nån på och river hela stället! eller, va sjutton gör han? det låter som tusan iaf! 
det är nog bäst att jag packar mina frukter och cyklar iväg till skolan, så jag inte är här när min lägenhet vibrerar sönder!

ha en fin helg folks!

blame it on the boogie

en alldeles fantastiskt trevlig helg har det varit! det blev så som planen var ungefär. på fredagens kväll gjorde jag och annika ett ryck, efter ett par timmar av nån slags fredags-eftermiddags-koma. vi piffade till oss lite extra och knallade bort mot räkätning. värden hade gjort iordning så fint så, lite snack, vin och räkor från hjo. när vi just gett oss in på kex och ost kom granne med två vänner upp och deltog i ätandet. grannen, som för övrigt påminde mycke om pölsa, skulle ha fest. men ingen ville/kunde visst komma... så, de hängde med oss. vi spleade nåt skumt tv-spel, sen knallade vi ner till pölsas place och spelade geni. det blev inte många rätta svar där inte! nån vän ringde från en annan del av tibro och vi började knalla dit. när vi väl var där var det för mycke eddie meduza-citat och vulgära snuskkommentarer för min smak, så vi knallade hem rätt snart. sov gott och lääänge i sängen på fredsgatan..

i lördags var vi på en liten tur till hjo, där vi matchade in regnet bäst vi kunde. kollade city, var på njuta, och tittade på båtarna i hamnen. sen tog vi en sväng på hem och hobby, en trevlig och framförallt billig affär. åkte hem, lagade paj, åt, och for in till skövde med anita. vi skulle lära oss schottis och polska. den ena kunde jag redan, och den andra hade jag bara provat innan. vi övade för övrigt på ett sätt att dansa runt i polska som kallas bakmes! det var roligast på hela kvällen nästan! namnet på dansen alltså... ja, först var det lite kurs iaf, sen var en liten konsert med en klarinettfolkmusikgrupp. flöjt-ingers son var med i bandet, och hans moder i publiken, det var skoj att träffa henne! jag och anita dansade lite, ett par valser, schottisar, lite polka och några polska -försök.

igår var det sovmorron igen, sen handlade vi och lagade fin husmanskost-mat. pannbiff med potatis, sås och lingon. mums! efter lite slapptid gick vi en liten promenix, sen hamnade vi hos herbert med en film och fick en fantastiskt god saffranspannacotta! filmen var patrik 1,5. den var fin! hade velat se den länge, och den var värd väntan. gustaf skarsgård var ju söt som få dessutom! efter den delade vi en pizza, och konkurrerade ut mission impossible 3 med ella den förtrollade, en barnfilm rekommenderad från 7 år på bio. den var ganska jobbig faktiskt, handlade om en tös som fick en förtrollning av en fe när hon var bäbis, lydnadens gåva,så hon var alltid tvungen att göra som folk sa till henne. kunde ju gått riktigt illa, tur att det var en barnfilm... påtal om barnfilm, så undrar jag hur de tänker när de gör filmerna ibland. ska man ha en replik som lyder -tänder du på näradöden-upplevelser? i en film som denna? det var inte den enda sexuella anspelningen heller. inte för att barn fattar det kanske, men för att det är helt åt skogen konstigt. det var iaf en mysig avslutning på en mysig helg!

det var värst va långt det blev! sitter och lyssnar på stefan sundström och samlar kraft för att laga en delikat makaronipudding! solen skiner lömskt. min kropp längtar...

tack och hej!


åska

idag slutade vi tidigt som vanligt på fredagar. annika bor ju med mej nu, månaden ut. vi har ätit pannkakor, och sitter nu här inne och bara har det gött. ute är det visst både regn och åska! det blir en helg i tibro, ikväll ska vi nog över till pojken och mysa lite, och imorrn kanske vi ska åka till hjo och se oss omkring lite. i vart fall ska jag imorron, tidig kväll, åka till skövde ihop med anita från klassen och svänga mina lurviga igen! det var längesen nu, ska bli spännande att se om jag minns nåt! det är alltså folkdans vi snackar. tror det skulle vara polska denna gången. ska bli kul!

hmm. annars då, inget nytt vad jag vet. vi har haft gardinkurs i skolan i veckan, så betalar ni mej en del pengar kan ni få välja mellan de 11 olika modeller som jag lärt mej, så får ni fett snygga gardiner! typ.

i tisdags var jag på bio också, wolverine. det var ju inte riktigt min typ av film, men den var faktiskt helt okej. klart över förväntan! tur att man inte är en såndär mutant...

och ifall vissa har missat det, så är jag en väldigt open-minded person.
kicki eller nån annan, det spelar väl ingen roll?
eller?
 
kanske ska citera nån mer djup, bara för att verka bildad... grr!








RSS 2.0