två av oss

en riktigt skön helg har det varit! ganska lugnt och gott. i fredags var jag inne i skövde och käkade thaimatsbuffé med ett par klasskompisar, sen gick jag på stan och tittade. herberts syster ringde och bjöd in mej till mat på kvällen. det var mysigt, god mat och en ledsam film. "den andra systern boleyn".

lördagen spenderade herbert först i sängen och sen vid tv:n, med en smärre baksmälla. jag gjorde lite nytta först, lämnade lite grejer på candela second hand. konstigt nog fick jag med mej ett par saker hem därifrån också!
sen fick jag ett sms, där några vänner från skolan bjöd in sig för att se på melodifestivalen till kvällen, så då fick vi röja lite. det blev en jättetrevlig kväll, trots att vi inte kom in på pubkvällen på bowlinghallen för det var fullt.
där gick vi miste om ett lokalt rockabilly-band...

idag har vi slappat och lagat boeuf bourgignon, vilket tog sin tid. men det blev också väldigt gott!

nu känner jag att det är dags att sova. det är ju faktiskt en ny vecka imorron. ny vecka, nya möjligheter och nya motigheter!





tredje gången gillt

efter lite påtryckningar och fina ord har jag beslutat mej för att ännu en gång  försöka mej på att få lite flyt i detta bloggandet! 

natten till fredag kom jag och hebbe hem från thailand. flygresan var     inte alltför angenäm,benplatsen var inte direkt väl tilltagen...
men det är klart att efter tolv timmar hade nog även den bästa flygplansstol känts ganska tradig... resmålet var iallafall väldigt fint! sol och sol och åter sol hade vi, och dagens stora beslut bestod de flesta dagar av att välja om vi skulle ha solskyddsfaktor 15 eller 10 och vad som skulle ätas till middag... det är ett skönt liv! 
 
myggorna trilskades med mej, jag fick ungefär 40 bett som bredde ut sig över fötterna och nederbenen som nån slags spetälska. och, det kliar ju inte lite heller! efter ett par dagar av kliande och jämrande for vi till vårdcentralen där jag fick piller och salva, och sen lugnade det sig. tack och lov! 

anna är långt borta i indien, och jag undrar hur hon har det. av alla tecken att dömma är hon vålmående och mycke nöjd. det är skönt att höra.

 nu får det vara nog för idag, huvudet är trött. må gott!



 


                                    
                                                                                    


RSS 2.0